About Stam Design
Stam Design

0

Mandje

Stam Design

Stam Design is een samenwerking tussen de authentieke Stokkenfabriek in Uitgeest en Mats Stam. Mats is in zijn laatste jaar van het HMC begonnen met het ontwikkelen van stijlvolle en robuste fietsophangsystemen op de werkplaats van de fabriek. De Stokken Fabriek kenmerkt zich door de ambachtelijke manier van werken en materialen van hoogwaardige kwaliteit. Iets wat terugkomt in alle ontwerpen en producten van Stam Design.

Robuste Ophangsystemen

Veel fietsophangsystemen zijn niet stevig genoeg voor het ophangen van de steeds populairdere e-bike, ofwel elektrische fiets. Voornamelijk in steden kan het ophangen van de elektrische fiets erg veel ruimte schelen. Door het gebruik van extra lange keilbouten, kunnen deze ophangsystemen tot wel 25 kg dragen. Dit maakt Stam Design ophangsystemen onder andere geschikt voor elektrische fietsen zoals de VanMoof S2, X2 en de nieuwe VanMoof S3 en X3. Ook de Cowboy e-bikes kunnen gemakkelijk opgehangen worden met de Stam Design fietsophangsystemen.

Hoogwaardige Kwaliteit

De kwaliteit van producten volgt direct uit de kwaliteit van de gebruikte materialen. Daarom gebruiken wij alleen de hoogstwaardiste materialen om onze producten te vervaardigen.